Hea tantsuõpetaja!

Meil on veel vabu kohti intensiivkursusele, veel on võimalik tulla ennast täiendama, kellel on tantsija ja tantsuõpetaja kogemus.

Samuti on võimalus tulla kuulama vabakuulajana (ainult tantsuõpetajatele), kes füüsiliselt ei soovi kaasa teha ja võivad märkmeid teha. Vabakuulajaid saab osaleda vaid ainult 8 inimest ühel õppepäeval kuus. Õppida on siin ka neil, kellel on pikem rühmajuhi kogemus ja omavad vastavat tunnistust.

Intensiivkursusel eriline tähelepanu on pööratud üldfüüsilisele ettevalmistusele, professionaalsetele teadmistele, tantsuliste liikumiste ning põhisammude ja muusika spetsiifikale. Samuti õpime erirahvuste karakterit ja etüüde ning teoreetilisi aineid.

Ootame kiiret registreerimist, kohad on piiratud. Registreerimissoovist anna teada info@rahvatantsukool.ee

Olge julged, kes ees, see …. Suurepärane rahvatantsija!